Om siden: 

Når man netop er flyttet hjemmefra, er der pludselig mange brikker, der skal balanceres på én gang. Økonomi og husholdning kan pludselig optage mere af ens tid, end man tidligere havde forestillet sig. Hvis ikke madlavning tidligere var en del af ens daglige rutine, kan man hurtigt ende op med dårlige vaner. Dette kan koste både økonomisk og helbredsmæssigt.
Denne side er et forsøg på at komme begge problemer til livs; ved at lave sunde, men også økonomiske retter.  

Retterne rangerer fra klassikere såsom "chicken cashew nut"  til mere obskure opskrifter. Hvad, retterne dog alle har tilfælles, er, at de er blevet udsat for min fortolkning af, hvordan måltidet skal tilberedes. Om det er en god eller dårlig ting, vil jeg lade læseren bestemme. Opskrifterne er også lavet med henblik på at være så simple, at de kan huskes i hovedet efter at være udført et par gange.

Det er også min klare opfordring, at opskrifterne primært skal være inspirerende. Er man uafhængig af en opskrift, er det min erfaring, at man tør eksperimentere mere, og med eksperimentering kan man være så heldig at vække en glæde for maden og madlavningen.